Lån til forbrug online

23 januar 2022 Lotte Hindsberg

editorial

De fleste kender det vist, at ens bærbar beslutter sig at dø, at vaskemaskinen går i stykker og man står med tonsvis af uvasket tøj og tanken om at vente på en reparatør eller at et lån går i gennem, kan virke uoverskuelig. I dag er det muligt at låne online.

Det er nemt og hurtigt, man får svar med det samme og pengene er typisk sat ind på ens konto indenfor få timer. Samtidig slipper du for nærgående spørgsmål fra en ukendt bankrådgiver, når du beder om et lån og du skal ikke stille med sikkerhed.

lån

Gør brug af sammenligningssiderne

Markedet for online banker er i vækst og konkurrencen kan være hård. Hvilke er til din fordel. Har du svært ved at overskue de forskellige tilbud kan du med fordel gøre brug af en sammenligningsside. Her kan du hvis du giver dem få oplysninger få tre banker du kan ansøge. Fordelen er at de tre lån nemt og hurtigt kan sammenlignes og da det kun tager få minutter at sende en ansøgning er det tid der er givet godt ud.

Nogle sammenligningssider tilbyder at du kan nøjes med at sende en ansøgning og så vil interesseret banker selv vende tilbage til dig med et tilbud. 

Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksomme på. Må du som udgangspunkt ikke betale lånet tilbage før tid, eller koster det dig mange penge, bør du ikke sige ja tak til det lån.

Du skal også være opmærksom på skjulte gebyr. Skal du betale et beløb hver måned, når du betaler dine afdrag, kan det ende med at blive til en dyr fornøjelse at låne. Det er også en god ide at undersøge, hvad det koster dig, hvis du er for sent med et afdrag. Husk at tilmelde dig til automatisk betaling, så du ikke glemmer at betale til tiden.